Aparati Zjarrfikës me Pluhur P-50

Info Teknike
Aparati Zjarrfikes me pluhur të thatë P – 50, me kapacitet 50 kg Pluhur
Zjarrfikës i klasës ABC, me valvuolë rrotulluese, manometer të shtypjes,
valvuolë të sigurisë, gyp me pluhurhedhes dhe karrocë me rrota
Zyrtarisht i testuar dhe aprovuar në pajtueshmëri me standardin EN 1866 per
klasat ABC te zjarreve dhe klasen E deri në 1000 Volt.
Numri serik dhe data e prodhimit e shtypur ne enën cilindrike.
Udhëzimi dhe diagrami i përdorimit e ngjitur për ene.
Aparati i shënuar me shenjen CE
Lloji shtypje konstante.

 

Per me shumë, shiko dokumentin e bashkangjitur.

Porosia

Contact form description text