Rreth nesh

Kompania familjare eshte themeluar ne vitin 1989 nga Qemajl Lluka në Gjakovë, dhe është Ndërmarrja më e vjetër në Kosovë që mirret me pajisje të mbrojtjes nga zjarri. Në vitin 1999 Visar Lluka dhe Blendi Lluka, djemtë e themeluesit bëhen bashkëpronarë të TEKNIKU-t.

Sot TEKNIKU është Kompani prijëse në tregun kosovar në furnizim me aparate zjarrfikëse, pajisje zjarrfikëse dhe të mbrojtjes personale si dhe mirëmbajtje te aparateve dhe pajisjeve zjarrfikëse.

Kualiteti!

Duke ju falëndëruar kontributit të çmuar të punonjësve dhe bashkëpunëtorëve si dhe  bashkëpunimin e themeluar me klientët, sot TEKNIKU me mburrje mund te deklaroj se ka specializim të klasit të pare në lëmin e mbrojtjes nga zjarri, gjithmonë duke ofruar prodhime te sigurta dhe teknologjikisht të avansuara e këtë e dëshmon edhe certifikimi me ISO 9001:2015.

 

Pas një përkushtimi të gjatë për të krijuar dhe mbajtur kualitetin, sot ne jemi te gatshëm të ofrojme produkte dhe shërbime ne përputhëshmëri me Normat Evropiane.

Ne kemi besim në punën që bëjme dhe jemi në zgjerim të aktivitetit tonë me objekt të ri, ku numri i produkteve dhe shërbimeve po rritet.

Cka ofrojme?

Si një Kompani me tradite në inxhinieri, ne fillimisht jemi specializuar në punët instaluese në ndërtimtari deri me 1992. Në përfundim të të njejtit vit ne kemi zgjeruar veprimtarinë tone edhe në lëmin e mbrojtjes nga zjarri.

Ky zgjerim sot përfshinë:

  • Prodhimi i Aparateve Zjarrfikës dhe Hidranteve Zjarrfikes.
  • Servisimi, Shqyrtimi dhe Certifikimi i pajisjeve zjarrfikëse.
  • Shqyrtimi i enëve nen presion te larte deri 400 bar
  • Instalimi, shqyrtimi dhe certifikimi i rrjetave te hidranteve zjarrfikëse
  • Instalimi i sistemeve zjarrfikese automatike me gaz FM 200
  • Shitja e produkteve të mbrojtjes personale për zjarrfikës dhe njësi te specializuara te mbrojtjes.
  • Shitja e produkteve zjarrfikëse për njësi profesioanle të zjarrfikësve.
  • Trajnimi për mbrojtje nga zjarri.
17000Aparate te montuara
1800Hidrante te montuara
20000Pajisje te tjera
200000Pajisje te servisuara
Milestones

Historia jone ne koheshtrirje!

2016

Certifikimi me ISO 9001:2015

00001

2014

Objekti i ri

tekniku-ndertesa

2008

Sherbime te ndryshme per KFOR

March, 2005

Perfaqsues i autorizuar i MSA

TEKNIKU ZGJERON GAMEN E PRODUKTEVE DHE ZYRTARISHT BEHET PERFAQESUES I AUTORIZUAR I KOMPANISE AMERIKANO – GJERMANE

2003

Fillimi i prodhimit te aparateve zjarrfikes

2000

Rifillimi i punimeve

picture2

1996

Zhvendosja ne objektin e ri

picture1

1992

Fillimi i punes ne lemine e mbrojtjes nga zjarri