Pajisja Zjarrfikëse

Oferta e pajisjes zjarrfikëse dhe hidrantëve është përshtatur gamës së gjerë të blerësve, në këtë domen mundeni të gjeni të gjithë produktet lidhur me preventivën, zjarrfikjen dhe mbrojtjen nga zjarri.

Pajisja e mrbojtjes personale

Ofrojme të gjitha produktet që momentalisht gjenden në treg per mbrojtje gjate punës në kushte specifike qe vijnë nga prodhuesi me renome botërore MSA.

Servisi i aparateve zjarrfikëse

Servisi i autorizuar TEKNIKU ka kapicetet të jashtëzakonshëm te kryerjes së punëve si në ambientet e ofiqinës në Gjakovë ashtu edhe në teren-objektin e porositësit.

Reklama

Sherbimet tona

TEKNIKU është Kompani prijëse në tregun kosovar në furnizim me aparate zjarrfikëse, pajisje zjarrfikëse dhe të mbrojtjes personale si dhe mirëmbajtje te aparateve dhe pajisjeve zjarrfikëse.

 1. 1
  Aparate Zjarrefikese

  Lider ne tregun kosovar dhe ne rajon per prodhimin e aparateve zjarrefikese.

 2. 2
  Pajisje zjarrefikese

  Te gjitha llojet e pajisjeve zjarrefikese per mbrojtje nga zjarri.

 3. 3
  Pajisje te mbrojtjes personale

  Pajisje te ndryshme per mbrojtje personale nga zjarri.

 4. 4
  Mirembajtje te aparateve dhe pajisjeve

  Ofrojme sherbime te ndryshme per mirmbajtjen dhe riparimin e pajisjeve – aparateve zjarrefikese.

 5. 5
  Trajnime per mbrojtje nga zjarri

  Ofrojme poashtu trajnime per mbrojtje nga zjarri.

Brendet qe ne ju sherbyem!

Disa Nga Klientet Tane